Predstava ‘Ritina škola’ ove subote u sklopu na Ljeta na Gradini

ritina_skola_2014_hotel_adriatic

Glavne uloge tumače Nataša Janjić i Marko Torjanac koji su za svoje uloge nagrađeni Nagradom Fabijan Šovagović na prošlogodišnjem Festivalu glumca.

Rijeka – U subotu, 30. srpnja na Trsatskoj gradini očekuje nas jedna od najizvođenijih suvremenih komedija na svijetu “Ritina škola” koja je u produkciji Planet Arta. Glavne uloge tumače Nataša Janjić i Marko Torjanac koji su za svoje uloge nagrađeni Nagradom Fabijan Šovagović na prošlogodišnjem Festivalu glumca.

Rita je inteligentna, britka frizerka koja osjeća da joj u životu nešto nedostaje. Pravdan je profesor književnosti toliko rezigniran da mu više ništa ne nedostaje. Ili je bar tako mislio dok nije počeo predavati na večernjem tečaju… Što je znanje, što njime dobivamo… samo su neka od pitanja s kojima se njih dvoje susreću, svaki sa svoje strane katedre, na tečaju književnosti koji postaje sve samo ne običan, kao i njihov odnos…

Početak predstave je u 21 sat, a ulaz se za posjetitelje otvara se jedan sat ranije. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 50 kn, odnosno 60 kn na dan predstave za sjedenje i po cijeni od 40 kn, odnosno 50 kn na dan predstave za stajanje.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!