Predstava Savršen kroj beogradskog Zvezdara teatra zatvara dramski program 26. Kastafskog kulturnog leta

Dragan Petrović Pele i Slobodan Boda Ninković, u režiji Vladimira Đurđevića donose pomalo komičnu farsu koja u jednom činu, mahnito i neštedimice razotkriva sve muške slabosti.

Kastav – Predstava Savršen kroj, beogradskog Zvezdara teatra gostuje na Crekvini u nedjelju, 20. kolovoza s početkom u 21 sat čime se zatvara dramski program 26. Kastafskog kulturnog leta.

Dragan Petrović Pele i Slobodan Boda Ninković, u režiji Vladimira Đurđevića donose pomalo komičnu farsu koja u jednom činu, mahnito i neštedimice razotkriva sve muške slabosti. Riječ je o dvojici srednjovječnih i poprilično ocvalih, po mnogo čemu različitih muškaraca. Novonastali tajkun Marko i ekscentrični krojač Svetislav srest će se, naizgled sasvim slučajno, u krojačkom salonu Svetislava Svete Šnajdera krojača iz sjene koji u dubokoj ilegali šije odjela isključivo za elitu. Kako to obično biva, kad istina želi izaći na vidjelo ona to i učini pa makar i kroz pukotinu na zadnjici hlača. Već u prvim trenutcima, ovaj slučajni susret pretvorit će se u ozbiljan nesporazum koji prijeti da svakog trena eskalira i otme ono malo zdravog razuma, ako su ga uopće ikada i imali. Savršeni kroj će svakome lijepo stajati, nikoga neće uvrijediti, a ako nekoga uspije približiti svojem najbližem, odnosno samome sebi, zadovoljstvo ansambla bit će ogromno.

Ulaznice po cijeni od 70,00 kn mogu dostupne su u Festivalskom uredu, Trg Matka Laginje 4, Kastav te na sljedećim prodajnim mjestima: Dallas Records Rijeka, Splitska 2a; Foto Revija, Užarska 28; Robna kuća Korzo – caffe bar Nad Urom – IV kat, Trg Ivana Koblera 1; New Sound d.o.o., Trg maršala Tita 2; KD Kostrena, Žuknica 1b, Kostrena; Istra Sport d.o.o., Marsovo polje 8, 52100 Pula te na www.mojekarte.hr.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, predstava će biti održana u ponedjeljak, 21. kolovoza u 21 sat na Crekvini. Sve informacije bit će dostupne na službenim festivalskim internet i Facebook stranicama.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!