Predstava: Šlampavi Djed Mraz @ Opatija

slampavi-djed_mraz_sm…predstava je namijenjena djeci od 3 do 11 godina, dok je ulaz na predstavu slobodan…
Opatija – Ove nedjelje, 18. prosinca s početkom u 12 sati, u Kongresnoj dvorani opatijskog hotela Adriatic održati će se dječja kazališna predstava ”Šlampavi Djed Mraz“ u izvedbi kazališta Tvornica lutaka.
‘Negdje daleko, na Sjevernom Polu, u domu Bake i Djeda pod prezimenom Mraz, odigrava se velika drama u strci podjele božićnih poklona. Kako je Djed vrlo neuredan i šlampav, i nikada ne zna gdje mu stoji ni glava, a kamoli nešto važnije, najkompliciranije poslove za njega obavlja Baka. Ove godine, Baki je dozlogrdilo te odluči naučiti Djeda pameti – sakrije vreću sa poklonima za djecu. Djed se baca u izbezumljenu potragu, a Baka zadovoljno trlja rukama. Kada Djed Mraz nauči lekciju, i shvati kako je Baka uvijek sama za Božić, odluči ju povesti na put oko svijeta, u svaki dimnjak na ovoj planeti, u tople i vesele domove, u sreću i veselje svakog djeteta.’
Ovo je posljednja predstava kazališne sezone jesen – zima 2011. ustanove Festival Opatija, a namijenjena je djeci od 3 do 11 godina, dok je ulaz na predstavu slobodan.
Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!