Predstava, sportske igre, kreativne i likovne radionice, izložba te priprema zdrave hrane i napitaka obilježile Dan otvorenih vrata DV Opatija

Kako je proteklo druženje u vrtiću provjerite na nekoliko fotografija u nastavku teksta…

Opatija – ‘Dan otvorenih vrata DV Opatija – Opatijski dječji dan’ održan je jučer u prostoru novog vrtića na Punta Kolovi.

Program je otvoren predstavom “Boje duge – priča o bojama” u izvedbi Teatra Puna kuća u suradnji s Kazalištem Mala scena s kojom je zaokruženo obilježavanje ovogodišnjeg Festivala znanosti čija tema je Boje.

Osim za mališane koji pohađaju vrtić Opatija predstava je u poslijepodnevnom terminu izvedena za djecu koja pohađaju vrtić Volosko te goste iz Igraonice Girotondo.

Nastavak dana donio je pregršt aktivnosti koje su za roditelje i djecu pripremili odgajatelji, odgajateljice i stručni tim DV Opatija u suradnji s roditeljima i vanjskim suradnicima.

Sportske igre, kreativne radionice, likovne radionice, radionice izrade zdrave hrane i napitaka.  Za zdrave zalogaje pobrinula se Tijana Božović Galjanić, osnivač brenda energetskih pločica SuperHeraw pa su djeca oblikovala energetske bombice od ekološki uzgojenih datulja, tostiranih lješnjaka, kokosa, sjemenki i kakao praha. Šareni vitaminima bogati smoothie dolazi iz Urban Gardena koje je vješto sa malenim i velikim sudionicima pripremala Dea Kurti. Osim zabave prisutni posjetitelji mogli su pogledati izložbu dječjih uradaka koji su nastali tijekom ovogodišnjeg obilježavanja Festivala znanosti.

Kako je proteklo druženje u vrtiću provjerite na nekoliko fotografija u nastavku teksta…

Urban garden team

error: Content is protected !!