Predstava Tonka Bontoka uči djecu lijepom ponašanju – Scena Gorica gostuje u Gervaisu @ Opatija

Gradsko kazalište – Scena Gorica razvija edukativne kazališne programe s ciljem odgajanja mlade publike i promicanja ljudskih vrijednosti. S takvom namjerom nastala je i predstava za djecu Tonka Bontonka.

Opatija – Kazališna predstava za djecu Tonka Bontonka u izvedbi Gradskog kazališta Scena Gorica iz Velike Gorice održat će se u subotu, 14. travnja u 17 sati u centru Gervais u Opatiji. U predstavi u režiji Morane Dolenc prema tekstu Dunje Fajdić i Jelene Radan glume Dunja Fajdić i Igor Baksa.

– Kako se ponašati za vrijeme jela? Koje higijenske navike steći? Kako se igrati ne ometajući susjedstvo i okolinu? Kako se odnositi prema prijateljima i starijim osobama? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja djeca će utvrditi na duhovitoj interaktivnoj predstavi Tonka Bontonka koja kombinacijom prigodnih pjesama i edukativnog sadržaja potiče emotivni i socijalni doživljaj kod djece, stoji u najavi Festivala Opatija.

Gradsko kazalište – Scena Gorica razvija edukativne kazališne programe s ciljem odgajanja mlade publike i promicanja ljudskih vrijednosti. S takvom namjerom nastala je i predstava za djecu Tonka Bontonka. Ovaj edukativni mjuzikl kroz uloge pristojne djevojčice Tonke i nestašnog dječaka Stjepka poučava najmlađe kulturnim obrascima ponašanja koje trebamo usvajati od malih nogu kako bismo u konačnici stvarali civilizirano društvo.

Predstava traje 40 minuta, a namijenjena je djeci od 4 godine naviše. Cijena ulaznice iznosi 30 kuna, s obiteljskim popustom (jedan roditelj i dvoje djece) iznosi 25 kuna.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!