Predstava za djecu Palačinka mog života @ UP Juraj Šporer

Predstava, koja će se održati u nedjelju, 3. ožujka s početkom u 12 sati u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer, namjenjena je djeci školskog i predškolskog uzrasta. Cijena ulaznice je 30 kuna.

Opatija – Nakon odraslih, na red su stigla i djeca. Kazališna predstava za djecu Davida Petrovića ”Palačinka mog života” u izvedbi Gradskog kazališta lutaka Rijeka, otvorit će ove nedjelje dječju zimsko-proljetnu kazališnu sezonu.

U predstavi sudjeluju David Petrović, Srđan Badurina i Sanjin Seršić, a ona se temelji na ”oživljavanju” raznih namirnica. Priča je to o kuharu koji cijeloga života mašta o tome da napravi palačinku svoga života i pobijedi na natjecanju, a u tome mu pomaže i jedna gitara.

– Namirnice koje koristim dobile su prepoznatljive karaktere, a predstava ima i edukativnu komponentu jer djeci ukazuje na namirnice koje su zdrave. Pored toga, za djecu bi moglo biti poticajno da na sličan način, uz pomoć mašte, mogu ”oživljavati” i druge predmete, kazao je autor predstave.

Predstava, koja će se održati u nedjelju, 3. ožujka s početkom u 12 sati u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer, namjenjena je djeci školskog i predškolskog uzrasta. Ulaznice po cijeni od 30 kuna moguće je kupiti na blagajni sat vremena prije početka predstave ili u pretprodaji na prodajnim mjestima Festivala Opatija – Ured Ljetna pozornica, Turistički Info Centar Rijeka i kartomat na Korzu.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!