Predstava ‘Žene u crvenom’ večeras na Crekvini @ Kastav

25_KKL_zene_u_crvenom_predstava_01

Gušit ćete se u suzama od smijeha, tražit ćete predah u džepovima tuge. Tamara, Nora, Dinka i Anđa – žene su na rubu i žene u središtu svijeta, spremne na sve, čak i pravdu uzeti u svoje ruke, kad pravde ponestane.

Kastav – Predstava ‘Žene u crvenom’ u izvedbi Ludens teatara održati će se večeras, 21. kolovoza, u 21 sat na Crekvini.

U vremenu oskudice, mi nudimo obilje uz Veru Zimu, Dubravku Ostojić, Jelenu Hadži-Manev i Ladu Bonacci. Žene u crvenom su bogata žanrovska riznica, kao što je i život sam. Poput raskošne ponude televizijskih programa, pred vama će se izmjenjivati komedija, triler, socijalna drama i melodrama.
Ovrhe, policijske opsade, glamurozan život bankarskih nasljednica, romantične uspomene stjuardesa, propale ljubavi i umirovljenički dani. Gušit ćete se u suzama od smijeha, tražit ćete predah u džepovima tuge. Tamara, Nora, Dinka i Anđa – žene su na rubu i žene u središtu svijeta, spremne na sve, čak i pravdu uzeti u svoje ruke, kad pravde ponestane. Žene u crvenom tvrđe su nego što se čini. Pucaju i pjevaju, opakije od Nesalomljivih, žilavije od Otpisanih. Prije ili kasnije, zarobit će vas zauvijek.

Ulaznice po cijeni od 50,00 kn mogu se nabaviti u Festivalskom uredu, Trg Matka Laginje 4, Kastav te na sljedećim prodajnim mjestima: Dallas Records Rijeka, Splitska 2a; Ex libris d.o.o., Riva Boduli 3B; Foto Revija, Užarska 28; Novi Korzo d.o.o., Robna kuća Korzo – caffe bar Nad Urom – IV kat, Trg Ivana Koblera 1; New Sound d.o.o., Trg maršala Tita 2; Istra Sport d.o.o.,Marsovo polje 8, 52100 Pula; Hotel Beli kamik, Hotel Jadran i Kamp Njivice, Primorska cesta bb, 51 512 Njivice te na www.mojekarte.hr.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!