Predstavila se koalicijska lista SDP-a, HSU-a, PGS-a i HSS-a: Imamo deset projekata za bolji Lovran

Arhiva

Uz nositelja Božidara Spasojevića, na listi će se naći redom Vanja Tancabel, ujedno i kandidat za zamjenika načelnika, Patricija Jakupec, Neven Mohorovičić, Robert Popeškić, Ivana Skočilić, Đurđica Tancabel, Dragan Kršanac, Marinela Smolić, Sanjin Kinkela, Željka Palmić, Ranka Janjetić i Zorko Blečić.

Lovran – Koalicijska lista SDP-a, HSU-a, PGS-a i HSS-a u Lovranu, predvođena nositeljem i kandidatom za načelnika Božidarom Spasojevićem, predstavila je jučer svoje članove javnosti. Tom prilikom Spasojević je kazao kako se radi o ozbiljnoj listi, koja prije svega zadovoljava zakonske propise o ravnopravnosti spolova, jer uključuje šest žena. Dodao je kako je jedino ova koalicija, uz IDS, ispunila uvjete „ženske kvote“.

– Na drugim listama je nedovoljan broj žena i ta činjenica govori sama o sebi i političkoj odgovornosti i ozbiljnosti tih političkih opcija koje očekuju kazne od oko dvadeset tisuća kuna. Postavlja se jednostavno pitanje: zar taj novac nije bilo pametnije potrošiti za boljitak svih stanovnika Lovrana? Nedovoljan je broj žena prije svega na listi HDZ-a te koalicije AM – LIST – HNS. Mi u našoj koaliciji mislimo da sama ta činjenica govori o tome koliko su te same političke opcije neozbiljne i neodgovorne, kazao je Spasojević.

Uz njega, na listi će se naći redom Vanja Tancabel, ujedno i kandidat za zamjenika načelnika, Patricija Jakupec, Neven Mohorovičić, Robert Popeškić, Ivana Skočilić, Đurđica Tancabel, Dragan Kršanac, Marinela Smolić, Sanjin Kinkela, Željka Palmić, Ranka Janjetić i Zorko Blečić.

– Uspješn je ovo spoj mladosti i iskustva, znanja i želje, ljubavi i volje za bolji Lovran. Lovran koji će se brinuti o svima. Mi imamo odgovore na pitanja ”kako” i ”kada”, mi smo lista za bolje sutra Lovrana, Mi se ne bavimo ogovaranjima, vrijeđanjima i negativnom kampanjom mi se ne bavimo drugim političkim opcijama već potrebama svih Lovranaca, mi se bavimo ozbiljnim projektima i njihovom realizacijom i činjenicama, kazao je Spasojević, istaknuvši da je ”glas za listu broj 5 glas za sigurnu budućnost Lovrana.

Naglasio je kako je deset porojekata osnova programa i suradnje liste, te da će na njima inzistirati u sljedećm mandatu. To je izgradnja novog društvenog doma, sportske dvorane, doma za starije i nemoćne, komunalne lučice, luke nautičkog turizma i suhe marine, podzemne garaže, poslovne zone, novih POS-ovih stanova, žičare Medveja – Učka i uređenje postojećeg kampa u Medveji, uređenje Starog grada i obalne šetnice te proširenje groblja.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!