ERSTE AD

Predstavljanje knjige ‘Glagoljica u Brseču, Mošćenicama i Mošćeničkoj Dragi’ večeras u Državnom arhivu

Arhiva: S predstavljanja knjige u Brseču

U istom prostoru postavljena je izložba Glagoljica u Brseču, Mošćenicama i Mošćeničkoj Dragi koja se može razgledati od 12. listopada do 15. studenoga svakim radnim danom od 10 do 15 sati.

Rijeka – Udruga Jenio Sisolski iz Brseča i Katedra Čakavskog sabora Općine Mošćenička Draga u suradnji s Državnim arhivom u Rijeci i ogrankom Matice hrvatske u Rijeci organiziraju predstavljanje knjige ‘Glagoljica u Brseču, Mošćenicama i Mošćeničkoj Dragi’ autorice Sandre Požar u nakladi Udruge Jenio Sisolski iz Brseča i Katedre Čakavskoga sabora Općine Mošćenička Draga.

Predstavljanje će se održati u četvrtak, 11. listopada 2018. u 18 sati u Državnom arhivu u Rijeci.

Knjigu će predstaviti Goran Crnković, ravnatelj Državnog arhiva u Rijeci, Rikardo Staraj, načelnik Općine Mošćenička Draga, dr. sc. Milan Mihaljević, recenzent, Staroslavenski institut, Zagreb, dr. sc. Sandra Požar, autorica knjige, Staroslavenski institut, Zagreb i prof. mr. art Maja Franković, urednica i autorica dizajna knjige. U istom prostoru postavljena je izložba Glagoljica u Brseču, Mošćenicama i Mošćeničkoj Dragi koja se može razgledati od 12. listopada do 15. studenoga svakim radnim danom od 10 do 15 sati.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!