Predstavljanje proizvoda TT Trgovišće i edukacija o pripremi kreveta ovog utorka u Matuljima

Predstavljanje proizvoda TT Trgovišće i edukacija o pripremi kreveta ovog utorka u Matuljima

...ilustracija...

— Ovo je prilika da i naši iznajmljivači postanu dio kvalitetne obitelji, te si dolaskom omoguće posebne popuste, a kako bi predstavljanje bilo što kvalitetnije pozivamo svih da sa sobom donesu jednu jastučnicu ili stolnjak koji koristite, poručili su iz TZO Matulji.

Matulji – TZO Matulji, za sve iznajmljivače i ugostitelje, u utorak, 26.11.2019. godine u 18 sati u Vijećnici općine Matulji organizira predstavljanje proizvoda Tvornice tekstila Trgovišće, te kratku edukacija o kvalitetnoj pripremi kreveta pod nazivom “Are your guests getting what they want in bed?”

— Poznato je da je kvalitetna posteljina bitna u doživljaju svakog smještaja i da o tome ovise i ocjene koje se naknadno dobivaju, kao i sami povratak gosta, ali i preporuka prijateljima, poznanicima, te svim potencijalnim novim korisnicima. TT Trgovišće jedina je tvornica u ovom dijelu Europe koja proizvodi damastni pamuk izuzetne kvalitete još od 1924. godine, a njihove proizvode koriste najluksuzniji hoteli svijeta (londonski Ritz i Claridges hotel), kao i Gordon Ramsayevi restorani koji imaju njihove stolnjake i ubruse. Ovo je prilika da i naši iznajmljivači postanu dio kvalitetne obitelji, te si dolaskom omoguće posebne popuste, a kako bi predstavljanje bilo što kvalitetnije pozivamo svih da sa sobom donesu jednu jastučnicu ili stolnjak koji koristite, poručili su iz TZO Matulji.

error: Content is protected !!