Predstavljanje romana “Povratak vitezova” autora Borne Lulića

povratak_vitezova_knjiga

“Povratak vitezova” roman je prvijenac Borne Lulića koji se obraća mladima – obrađujući teme poput odrastanja, životnih vrijednosti, tipičnih mladenačkih nada, želja i strahova, svakodnevnih briga i uzbuđenja, jezikom koji im je blizak i kojim i sami govore.

Opatija – Gradska knjižnica Opatija i nakladnička kuća Planetopija sa zadovoljstvom pozivaju djecu, mlade i odrasle na promociju romana Borne Lulića “Povratak vitezova”. Promocija će se održati u petak, 25. listopada, s početkom u 18,30 sati u dvorani Kulturnog doma “Zora” u Opatiji.

“Povratak vitezova” roman je prvijenac Borne Lulića koji se obraća mladima – obrađujući teme poput odrastanja, životnih vrijednosti, tipičnih mladenačkih nada, želja i strahova, svakodnevnih briga i uzbuđenja, jezikom koji im je blizak i kojim i sami govore. Brojni oduševljeni komentari osnovnoškolaca i srednjoškolaca pokazuju da se radi o romanu koji im je zaokupio pažnju od prve do zadnje stranice, uz koji su se zabavili i puno naučili. Pozivamo vas u vitešku avanturu u Gradskoj knjižnici Opatija.

I. Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!