Predstavljen koncert Uskrs u Opatiji

uskrs_festival_opatija-1…nastupit će zvijezde kazališta ”Komedija” Ervin Baučić, Đani Stipaničev, Renata Sabljak i Sandra Bagarić…
…uz njih, nastupit će i Revijski orkestar pod ravnanjem Josipa Cvitanovića…

Opatija – Glavni kulturni adut turističke predsezone – koncert ”Uskrs u Opatiji” koji će se održati u petak, 22. travnja s početkom u 20 sati u Kristalnoj dvorani hotela ”Kvarner” predstavljen je javnosti na jučer održanoj konferenciji za novinare.
uskrs_festival_opatija-3
Njegova glavna atrakcija pjevačke su zvijezde kazališta ”Komedija”, različiti u glasovima i stilu pjevanja ali ujedinjeni u visokoj kvaliteti izvedbe i želji za zajedničkim nastupom koji će pokazati jedinstvenost svakog pojedinca ali i zadivljujuće mogućnosti koje donosi tek zajednički nastup – Sandra Bagarić, sopranistica predivnog glasa sa izrazitim talentom za glumu, Renata Sabljak. glumica i pjevačica, diva mjuzikla sa fantastičnim glasom i mogućnošću transformacije, Đani Stipaničev, proslavljeni pjevač klapske pjesme, solist prekrasnog tenora koji u posljednje vrijeme i više nego uspješno ulazi u operetne vode te Ervin Baučić, rock pjevač poznat po svom izuzetnom glasu nevjerojatnih mogućnosti koji briljira i u dramskim predstavama.
Uz četverolist pjevačkih zvijezda nastupit će i Revijski orkestar pod ravnanjem Josipa Cvitanovića, a na repertoaru će se naći duhovne skladbe Albinonija, Mozarta, Shuberta, Verija, Bernsteina i Lloyd Webera.
– Ovaj koncert je nastavak božićne priče na koja je u Opatiji izvsno prihvaćena. Koncert će se sastojati od tri tematska djela – prvi će biti repertoar popularne klasike, na središnjem dijelu ćemo uvesti i popularne melodije, a završni će dio biti posvećen Uskrsu, pa ćemo izvesti poznate songove iz mjuzikla ”Jesus Christ Superstar”. Čitav koncert bit će praćen video projekcijama, u koje ćemo uvrstiti i snimke opatijskih sakralnih objekata, a poruka koncerta bila bi ”milost i mir u cijelom svijetu”, kazao je Tedi Lušetić, voditelj marketinga kazališta ”Komedija”.
Cijena ulaznice su 80 i 100 kuna, a svi oni koji zbog loših vremenskih uvjeta nisu mogli prisustvovati božićnom koncertu istih izvođača, svoje ulaznice u novim prostorijama Festivala Opatija (nekadašnji TIC) mogu zamijeniti za karte za uskrsni koncert.

Liburnija.net: Ervin Baučić, Renata Sabljak, Sandra Bagarić i Đani Stipaničev...

Liburnija.net: Ervin Baučić, Renata Sabljak, Sandra Bagarić i Đani Stipaničev...


Ivan Mellor / Liburnija.net
___________________________________________________________________________________________
Portal Liburnija.net; Vaše novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!