Predstavljena virtualna izložba opatijskih gimnazijalaca

Uzmite za sebe i svoje bližnje ono što vam je najkorisnije i najvažnije. Kolika je cijena vašeg života? GEK-ovci vas žele potaknuti da živite sada u dostojanstvu kao ljudska bića. Ovom prilikom zahvaljuju svima koji ih na njihovom putu učenja podržavaju i inspiriraju.

Opatija – Učenici Gimnazije Eugena Kumičića Opatija postavili su svoju prvu virtualnu izložbu s temom ”Kolika je cijena naših života?”.

– Ovom izložbom žele ponuditi 5 inovativnih i interaktivnih sadržaja u formi za koje žele da najprije misaono izrode neke nove vrijednosti (a potom i konkretno putem vještina zdravog življenja), posebno u kontekstu međusobne tolerancije, ekologije, očuvanja okoliša, očuvanja zdravlja, građanskog odgoja i obrazovanja. Ovu izložbu sastavio je tim koji čine Lara Čvorak (fotografkinja, učenica), Tara Tomić (likovna umjetnica, učenica), Leona Shalevska (model, učenica), Ivana Černeha (mentorica, nastavnica) i Boris Krpan (dizajner, vanjski suradnik). Finalni produkt rezultat je višemjesečnog rada na projektu koji je započeo u prosincu 2019. godine, kada su opatijski gimnazijalci počeli istraživati svijet koji nas okružuje i otkrili što je to oko nas što zahtijeva poboljšanje. Cilj izložbe je potaknuti vas na razmišljanje o vašoj ulozi u društvu, ali i odnosu koji njegujete prema samima sebi i okruženju u kojem živite, poručili su iz GEK-a.

Izložba je dostupna na ovoj poveznici

error: Content is protected !!