Predstavnici opatijskog i lovranskog HNS-a uručili donaciju Društvu Naša djaca Opatija

hns_ld_dnd_opatija_lovran_donacija

Već treću godinu zaredom podružnice HNS-a Opatija i Lovran doniraju DND Opatija, sa željom da se tradicija nastavi i narednih godina!

Opatija – Za budućnost svake sredine najvažnije je voditi računa o razvoju djece, počevši od predškolske dobi. HNS-LD potiče razvoj djece i zalaže se za ostvarivanje njihovih prava te za njihovo uključivanje i sudjelovanje u raznim aktivnostima, istaknuto je na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji prilikom uručenja dvije tisuće kuna prigodne pomoći.

– Već treću godinu zaredom podružnice HNS-a Opatija i Lovran doniraju DND Opatija, sa željom da se tradicija nastavi i narednih godina! Bitno je istaknut da se gradski vijećnici HNS-a u Opatiji i općinskom vijeću Lovrana zalažu za dobrobit i budućnost djece i mladih putem zalaganja za što veća izdvajanja iz proračuna, a želja nam je i ostale pozvati da što više sudjeluju u sličnim donacijama. Grad Opatija je 2005. godine dobio status grada “prijatelja djece” dok je općina Lovran u studenom ove godine primila taj naslov kao najviše priznanje mjestima koje brinu o zaštiti djece i njihovim pravima, a to je velikim dijelom zasluga DND Opatija. Sada su tako grad Opatija i općina Lovran među 10 jedinica lokalne samouprave. u PGŽ koje nose ovaj prestižni naziv, napomenuli su predstavnici HNS-LD.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net