Predstavnici Općine Sveti Jurij ob Ščavnici @ PP Učka

Izlet se nastavio do Fontane “Voda Josipa II.”, jedne od predstavnika bogate kulturne baštine Parka, a na samom kraju svog posjeta naši su gosti mogli uživati u ljepoti geomorfološkog spomenika prirode “Vela draga” – kanjonu spektakularnih vizura, poručili su iz PP Učka.

Liganj – U petak, 7. rujna 2012. godine, predstavnici Općine Sveti Jurij ob Ščavnici iz Slovenije, u sklopu svog posjeta Gradu Opatiji, posjetili su i Park prirode Učka.

– Posjet je započeo u Lignju, u prostorijama Javne ustanove “Park prirode Učka”, gdje je ravnateljica Suzi Petričić održala prezentaciju kojom je predstavila znamenitosti Parka, kao i aspekte rada Javne ustanove koja njime upravlja. Nakon toga delegacija je posjetila Poklon, gdje im je predstavljena nova turistička atrakcija Parka – edukativni postav na otvorenom “Oko Učke”. Izlet se nastavio do Fontane “Voda Josipa II.”, jedne od predstavnika bogate kulturne baštine Parka, a na samom kraju svog posjeta naši su gosti mogli uživati u ljepoti geomorfološkog spomenika prirode “Vela draga” – kanjonu spektakularnih vizura, poručili su iz PP Učka.

N- Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!