Prekrasan dan za prvu proljetnu šetnju @ Opatija

Šetnje ožujkom nastavljaju se iduće subote, 9. ožujka, kao i za dva tjedna, 16. ožujka, s temom ”Slijedimo miris lovora”, dok će se u subotu, 23. ožujka, održati ”edukativna” šetnja uz pratnju turističkih vodiča pod nazivom ”Upoznajmo Opatiju”.

Opatija – Laganom jutarnjom šetnjom, desetak Opatijaca zašlo je u ”opatijsku oazu wellnessa”, odnosno program promicanja zdravstvenog turizma koji se redovito održava u ožujku. Jučer je ”odrađena” prva šetnja ”Slijedimo miris lovora” u organizaciji Thalasso Wellness Centra i Turističke zajednice, a šetače je kroz dvosatni program pratilo pravo proljetno vrijeme.

– Ruta je lungomare, slijedimo miris lovora od Opatije do Ičića i nazad, uz lagano razgibavanje. Poanta je prije ljeta malo razbuditi tijelo i pripremiti se za sezonu. Ova tura traje oko dva sata, a pogodna je za sve dobne skupine, kazala je Milica Golić, viša sportska trenerica i voditeljica ovog programa.

Šetnje ožujkom nastavljaju se iduće subote, 9. ožujka, kao i za dva tjedna, 16. ožujka, s temom ”Slijedimo miris lovora”, dok će se u subotu, 23. ožujka, održati ”edukativna” šetnja uz pratnju turističkih vodiča pod nazivom ”Upoznajmo Opatiju”. Početak svih šetnji je u 11 sati, besplatne su za sudjelovanje, a ”startna točka” je šetalište lungomare ispod hotela Milenij.

Davor Žic / Liburnija.net
Foto: Iva D. Stepčić

error: Content is protected !!