Premijera manifestacije ‘Klape s Kvanera’ ove subote @ Kastav

Zenska klapa Volosko

Zenska klapa Volosko

– U sklopu ovogodišnjeg programa nastupiti će Muška klapa Kastav, Ženska klapa Kamelija iz Opatije, Muška klapa Kamik iz Rijeke, Ženska klapa Volosko te Muška klapa Skalin iz Matulja, poručili su organizatori iz Turističke zajednice grada Kastva. Ulaz na manifestaciju je slobodan!

Kastav – Manifestacija ‘Klape s Kvarnera’ održati će se po prvi put, ove subote, 27. prosinca, u vremenu od 12 do 14,30 sati na trgu Matka Laginje.

Klapa Skalin

Klapa Skalin

– Manifestacija je osmišljena na inicijativu upravo klapskih pjevača našega kraja, sa željom organizatora da va Grade na brege okupi klape s područja Kvarnera, te im na taj način omogući, kao i svim našim dragim posjetiteljima – ljubiteljima klapske pjesme, blagdansko druženje i užitak u tom danas vrlo popularnom i cijenjenom glazbenom izričaju. U sklopu ovogodišnjeg programa nastupiti će Muška klapa Kastav, Ženska klapa Kamelija iz Opatije, Muška klapa Kamik iz Rijeke, Ženska klapa Volosko te Muška klapa Skalin iz Matulja, poručili su organizatori iz Turističke zajednice grada Kastva.

Ulaz na manifestaciju je slobodan!

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!