Premijerno prikazivanje novog nastavka Jamesa Bonda u opatijskom kinu Gervais uz iznenađenje za publiku

Na premijeri u opatijskom kinu Gervais u četvrtak, 30. rujna i u subotu, 2. listopada, oba dana s početkom u 20 sati, u pauzi filma publiku očekuje prigodna poslastica

Opatija – U četvrtak, 30. rujna 2021. u kinima diljem svijeta počinje prikazivanje novog nastavka najdugovječnije filmske franšize o Jamesu Bondu pod nazivom „Za smrt nema vremena“.

Bond napušta aktivnu službu no njegova mirovina je kratkog vijeka. Dugogodišnji prijatelj iz CIA-e od njega traži pomoć u borbi protiv misterioznog zločinca naoružanog opasnom novom tehnologijom. Karizmatičnog agenta britanske tajne službe MI6 po peti put tumači Daniel Craig. U ostalim ulogama pojavljuju se Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz i Ralph Fiennes.

Na premijeri u opatijskom kinu Gervais u četvrtak, 30. rujna i u subotu, 2. listopada, oba dana s početkom u 20 sati, u pauzi filma publiku očekuje prigodna poslastica. Vrhunski opatijski koktel majstor Emil Luštica iz Caffe bara Eugenian pripremit će Bondovo omiljeno piće, ‘vodka martini, protresen, ne miješan’!

Ulaznice su u prodaji u uredu Festivala Opatija, online na Mojekarte.hr i sat vremena prije početka filma na blagajni kina u prizemlju centra Gervais.

error: Content is protected !!