Preskupi za održavanje, povoljni za kupnju – Grad prodaje atraktivne stanove u vilama @ Opatija

vile_prodaja_opatija

Radi se uglavnom o stanovima koje su koristile osobe sa ”socijalne liste”, a koje su nedavno preselile u novouređeno naselje na Tošini. Fotografije pogledajte u nastavku.

Opatija – Među 107 ”socijalnih stanova” u vlasništvu Grada Opatije, pronađeni su i neki koji više nisu od interesa za Grad Opatiju, stoga će se ponuditi novim zainteresiranim vlasnicima janim nadmetanjem.

Putem nedavno otvorenog natječaja Grad prodaje ukupno sedam nekretnina u svom vlasništvu, a njihov detaljan opis dostupan je i na službenim stranicama.

vile_prodaja_opatija_1

Radi se uglavnom o stanovima koje su koristile osobe sa ”socijalne liste”, a koje su nedavno preselile u novouređeno naselje na Tošini. Tako su na prošloj sjednici Gradskog vijeća, vijećnici odobrili prodaju četiri nekretnine koje su dosad koristili gradski najmoprimci, a čije je održavanje ocijenjeno ekonomski neisplativim. Radi se o četverosobnom stanu na adresi St. Vincenta od Kastva 1 u Opatiji, uz Novu cestu, koji se prodaje za nešto manje od 1,5 milijuna kuna, derutni stan od 90 kvadrata na mansardi ‘‘Vile Vere’‘ u Opatiji procijenjen na nešto ispod milijun kuna, stan u Iki veličine 80 kvadrata procijenjen na nešto iznad milijun kuna, te derutni stan u centru Opatije, u Ulici V. Spinčića površine 85 kvadrata, prcijenjen na oko 1,1 milijun kuna.

Natječaj je raspisan 29. rujna, a ostaje otvoren do 14. listopada. Sve ponude koje pristignu u propisanom roku bit će otvarane 20. listopada.

Ivan Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!