Preuređeni hotel Milenij otvorio vrata

liburnija-11…renovirana je kavana Wagner, te proširena njena ponuda…
…uređenje čitavog hotela stajalo je oko milijun eura…
…12. veljače, povodom dana zaljubljenih učenici Glazbene škole Mirković održati će koncert…

Opatija – Hotel Milenij otvorio je svoja vrata protekloga vikenda nakon preuređenja koje je trajalo od početka siječnja. Projekt preuređenja je doduše još uvijek u tijeku, a ”soft opening” se dogodio prije finalnih završetka radova. Do sada je završeno preuređenje, proširenje i renoviranje kavane Wagner – unutarnji dio sasvim je preuređen sa novim namještajem, rasvjetom i uređenjem.
Terasa kavane Wagner je proširena i promijenjen je kamen na čitavom njenom dijelu, pri čemu je korišten prirodni kamen, a djelomično i vulkanski kamen i tikovina. Preuređena je i terasa ispred wellness centra hotela, a osvježene su i sobe na 3 kata hotela.
liburnija-21
– Još treba napraviti ambijentalnu rasvjetu oko terase hotela koja će stvoriti poseban noćni ugođaj s osvjetljenjem koje će se usmjeriti na samu zgradu, volte hotela i park. Krajem ožujka zasadit će se palme i cvijeće u slapovima, čime će se stvoriti bogat prirodni ugođaj okoliša, kazala je Sanja Markušić, direktorica marketinga i PR sektora.
Proširen je i asortiman kavane Wagner koji će uskoro uključivati ponudu biranih šampanjaca i kvalitetnih vina na čaše, te raznovrstan slani program (kanapei, bruschette) koje će se pripremati dnevno svježe odbiranih namirnica poput lososa, kavijara, kvalitetna šunke. Proširit će se i ponuda slastica i pralina koja se rade u suradnji s najboljom praksom slastičara iz Italije i Austrije.
– Kako je Opatija bila povijesno pod utjecajima obiju zemalja, njihovi arhitektonski i gastro utjecaji najvidljiviji su upravo u hotelu Milenij sa tradicijom duljom od 100 godina – ne zaboravite da se kavana Wagner nekada zvala kafe Principe Umberto. Tijekom proteklih mjesec dana, možemo reći da se hotel ”odmorio” i osvježio te sada sa novom energijom ulazi u dio godine koji je u Opatiji posebno atraktivan. Čitav navedeni investicijski ciklus stajalo je oko milijuna eura, zaključila je Markušić.
Povodom dana zaljubljenih, Valentinova, u hotelu Milenij održati će se koncert u organizaciji Glazbene škole Mirković. Glazbeno druženje zakazano je za 12. veljače s početkom u 18 sati u dvorani Milenij, a nastupiti će slijedeći umjetnici: Jelena Grubišić Čabo, Marko Lasić, Marija Jović, Karla Mazzarolli i Vladimir Garić uz pratnju Natalije Maričeve. Ulaz na koncert je slobodan.
koncert-u-hotelu-milenij-valentinovo
Davor Žic / Liburnija.net
___________________________________________________________________________________________
Liburnija.net; Vaše online novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

Similar articles

Tjedni retrovizor

9 years ago

Tjedni retrovizor

9 years ago

Tjedni retrovizor

2 years ago
error: Content is protected !!