Prezentacija Kabelske televizije Liburnije @ Kosovo

Liburnija.net: Saša Ukić i Gordan Grgurina @ Opatija

Tijekom Info dana možete pitati sve što vas zanima, saznati cijene, mogućnosti priključka, što paketi uključuju te sve druge informacije i to od 12 do 19 sati u petak i od 9 do 14 sati u subotu. Ostale detalje provjerite u nastavku teksta…

Opatija – U slijedeća dva dana, odnosno danas i sutra, stanovnicima naselja Kosovo biti će predstavljen projekt Kabelske televizije Liburnije, a svi zainteresirani građani moći će saznati što podrazumijeva i nudi ova nova usluga koju na području Liburnije omogućila tvrtka 3t.cable iz Veprinca. Kabelska televizija Liburnije inače obuhvaća paket kabelske televizije putem koje će se moći pratiti više od 80 domaćih i stranih televizijskih programa i priključak na najbrži internet na Liburniji, istaknuto je na jučerašnjoj prezentaciji koji je održao direktor tvrtke, Saša Ukić.

Liburnija.net: Prezentacija za građane i novinare…

– Kabelska televizija Liburnije u vaš dom donosi 43 analognih i 58 digitalnih vrhunskih programa nacionalnih, regionalnih i lokalnih televizija te najbolje od svjetske televizijske produkcije, praćenje programa putem analognog i DVB-T (digitalnog) signala, te mogućnost gledanja TV programa i na ”starim” analognim TV prijemnicima. Između ostalog, kao prednost kabelske televizije moram istaknuti činjenicu da nema antena na krovu i fasadi, a samo 1 kabelom mogu se zamijeniti sve antene na krovu ili fasadi, a kabel može napojiti i do 400 pretplatnika, neboder ili hotel. Također, s postavljanjem jednog kabela može se osigurati više tv priključaka u stanu, kazao je Ukić.

Putem usluge CATV Liburnija u jednom se paketu nudi TV s više od 80 programa (digitalnih i/li analognih), dok u drugom paketu uz kabelsku TV ide i flat internet od 4/8/12 MBPS, dok se uskoro uvodi i telefonija. Ponuda je koncipirana u 4 različita paketa – 1play (osnovni TV paket) po cijeni od 55,90 kn/mjesečno; 2Play4 (osnovni TV paket + do 4Mbps FLAT Internet) po cijeni od 152,45 kn/mj.; 2play8 (osnovni TV paket+do 8Mbps FLAT Internet) po cijeni od 193,10 kn/mj. te 2play12 (osnovni TV paket+do 12Mbps FLAT Internet) po cijeni od 233,75 kn/mj.

– Trenutno usluge telefonije imaju samo poslovni korisnici, no krajem godine ova usluga biti će dostupna i privatnim korisnicima. Također bitno je napomenuti da je moguće plasirati besplatne male oglase na info kanalu, zatim se nudi metro ethernet usluga -povezivanje više lokacija u jedinstvenu mrežu, izrada i 24 satno emitiranje videostranica te mogućnost priključenja na daljinski video nadzor, dodao je Ukić.

Infrastruktura tvrtke 3t.cable

Kao dodatne prednosti ističe se gledanost na području Liburnije, Bakra, Kastva, zapadnog djela Rijeke (Rešetari, Ćikovići, Srdoči, Drenova), programska shema (u ponudi su svi lokalni i regionalni programi), 24/7 dežurstvo, brza intervencija kod prijave kvara, tržišno konkurentne cijene paketa, plaćanje računa u poslovnici bez naknada te činjenica da je 3.tcable lokalni operater i da su usluge prilagođene lokalnom stanovništvu.

Tijekom Info dana možete pitati sve što vas zanima, saznati cijene, mogućnosti priključka, što paketi uključuju te sve druge informacije i to od 12 do 19 sati u petak i od 9 do 14 sati u subotu. Nakon Kosova, prezentacije će se održati za Mjesne odbore Tošina i Centar.

Detalje provjerite na ovom linku – catv_prezentacija

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!