Prezentacija kabelske televizije Liburnije @ Tošina

Infrastruktura tvrtke 3t.cable

Tijekom Info dana možete pitati sve što vas zanima, saznati cijene, mogućnosti priključka, što paketi uključuju te sve druge informacije i to od 12 do 19 sati u petak i od 9 do 14 sati u subotu. Ostale detalje provjerite u nastavku teksta…

Tošina – U prostorijama Mjesnog odbora Tošina jučer je započela prezentacija usluga tvrtke 3t.cable. U slijedeća dva dana, odnosno petak u subotu stanovnicima naselja Tošina biti će predstavljen projekt Kabelske televizije Liburnije. Svi zainteresirani moći će tako saznati što podrazumijeva i nudi ova nova usluga koju na području Liburnije osigurava tvrtka 3t.cable iz Veprinca.

Kabelska televizija Liburnije inače obuhvaća paket kabelske televizije putem koje će se moći pratiti više od 80 domaćih i stranih televizijskih programa i priključak na najbrži internet na Liburniji.

Tijekom Info dana možete pitati sve što vas zanima, saznati cijene, mogućnosti priključka, što paketi uključuju i sve druge informacije, i to od 12 do 19 sati u petak te od 9 do 14 sati u subotu.

Kako je protekla prva prezentacija u Mjesnom odboru Kosovo provjerite na ovom linku

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!