Prezentacija Kvarnera u Trstu

tz_kvarner_trst_2

Našim bliskim susjedima s raznovrsnom ponudom kvarnerskih specijaliteta predstavili su se restorani “Le mandrać” iz Voloskog, “Štanger” iz Lovrana, “Sabbia” iz Crikvenice, a sve to popraćenom odličnom prezentacijom krčkih vinara, udruge Žlahtina.

Trst / Opatija – Ove srijede, u prestižnom prostoru Teatro Verdi, Turistička zajednica Kvarnera još jednom dokazala da je regija Kvarner vrlo interesantna i privlačna talijanskom tržištu.

tz_kvarner_trst_1

U organizaciji Generalnog konzulata RH u Trstu, povodom ulaska RH u EU, za oko 250 uzvanika iz diplomatskog i poslovnog svijeta priređeno je predstavljanje turističke ponude Kvarnera i projekta Kvarner Gourmet. Našim bliskim susjedima s raznovrsnom ponudom kvarnerskih specijaliteta predstavili su se restorani (nositelji oznake kvalitete “Kvarner Gourmet”) “Le mandrać” iz Voloskog, “Štanger” iz Lovrana, “Sabbia” iz Crikvenice, a sve to popraćenom odličnom prezentacijom krčkih vinara, udruge Žlahtina.

Dr.sc. Irena Peršić Živadinov obratila se uzvanicima, zahvalila se talijanskim gostima koji su sve ove godine ostali vjerni regiji Kvarner, te je naglasila blizinu i dobre odnose dviju regija – Primorsko – goranske županije i Friuli Venezia Giulia. Uz to, TZ Kvarnera imala je i prigodan štand s promidžbenim materijalima i suvenirima, na kojem je uz ostale promotivne materijale i promovirana novo otisnuta tematska brošura KVARNER GOURMET & FOOD – A gastronomic Journey to Croatia’s Best Kept Secret.

tz_kvarner_trst

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!