FOTO: Prezentacija okupila hotelijere i poznate osobe – Predstavljen projekt Vjenčanja u Opatiji

sajam vjencanja noi due opatija (2)

Tematski program ”Vjenčanja u Opatiji” predstavio je voditelj Saša Lozar, a bila je ovo prilika i za predstavljanje umjetnika i njihovih djela inspiriranih upravo motivima ljubavi i vjenčanja. Nekoliko fotografija s predstavljanja projekta pogledajte na ovom linku

Opatija – Projekt ”Vjenčanja u Opatiji”, koji provodi agencija za organizaciju vjenčanja ”Noi due” uz podršku Grada Opatije i opatijske Turističke zajednice, predstavljen je jučer u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer.

Saša Lozar

Saša Lozar

Prezentacija je održana pod nazivom ”Ljepota, znamenitosti i bogata povijest Opatije kroz vjenčanja danas”, i okupila je brojne zainteresirane posjetitelje – predstavnice javne vlasti, hotelijere i poznate osobe. Tematski program ”Vjenčanja u Opatiji” predstavio je voditelj Saša Lozar, a bila je ovo prilika i za predstavljanje umjetnika i njihovih djela inspiriranih upravo motivima ljubavi i vjenčanja.

– Opatija je od davnina poznata kao savršena kulisa za brojna romantična vjenčanja, a zahvaljujući vrhunskim hotelima i restoranima, elegantnim salama, romantičnim parkovima i šetnicama profilirala se u savršenu destinaciju za vjenčanja i jedan od najromantičnijih hrvatskih i europskih gradova. Zanimljive povijesne priče, znamenite osobe te prelijepa arhitektura bile su inspiracija za osmišljavanje vjenčanja vezanih za Opatiju, kazao je Arsen Maršanić, vlasnik agencije ”Noi due”.

Ovim originalnim konceptom agencija Noi Due oduševila je uzvanike i struku te istaknula veliki potencijal Opatije, a projekt će predstaviti i na brojnim međunarodnim sajmovima.

Nekoliko fotografija s predstavljanja projekta pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Fotografije: Igor Kontuš

error: Content is protected !!