Prezentacija planinarskih društva povodom Europskog tjedna mobilnosti @ Opatija

---ilustracija...

—ilustracija…

Na prezentaciji će sudjelovati planinarska društva; PD ‘Tuhobić’ Rijeka, PD ‘Pliš’ Klana, PD ‘Kamenjak’ Rijeka i PD ‘Opatija’.

Opatija – U sklopu obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti, koji je na rasporedu od 16. do 22. rujna, Savjet mladih Grada Opatije organizira prezentaciju planinarskih društava s područja Liburnije, Rijeke i okolice. Prezentacija će se održat u petak, 19. rujna 2014. godine u Vili Antonio, s početkom u 18 sati.

– Ideja je da svako planinarsko društvo u 15-ak minuta prezentira svoj rad; dosadašnje planinarske pohode i izlete koji se planiraju u budućnosti, planinarske domove ili staze koje društvo održava te eventualno druge aktivnosti koje društvo organizira (škola planinarstva i slično). Cilj je potaknuti mlade da se uključe u planinarska društva, da se više kreću i uživaju u prirodi. Na prezentaciji će sudjelovati planinarska društva; PD ‘Tuhobić’ Rijeka, PD ‘Pliš’ Klana, PD ‘Kamenjak’ Rijeka i PD ‘Opatija’. Pozivaju se svi zainteresirani, posebno mladi, da se odazovu događanju i informiraju o raznim mogućnostima koja im se pružaju za provođenje slobodnog vremena. Nakon prezentacije slijedi druženje svih prisutnih, poručili su organizatori iz Savjeta mladih Grada Opatije.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net