Priča o Edith Piaf u izvedbi Ksenije Prohaske ovog četvrtka na Gradini @ Rijeka

Arhiva

Arhiva

U predstavi se isprepliće priča o životu Edith Piaf koju Ksenija interpretira kao glumica u prvom licu s najvećim glazbenim uspjesima, koji su obilježili njezin životni put.

Rijeka – Glazbeno dramska predstava s glazbom uživo ‘Priča o Edith Piaf’ u izvedbi Ksenije Prohaske na rasporedu je 30. srpnja s početkom u 21 sat na trsatskoj Gradini.

Ksenija Prohaska priznata je hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica s dugogodišnjom karijerom u Hollywoodu. Uz glazbenu pratnju na glasoviru, višestruko nagrađivanog kompozitora i pijaniste Ivana Božićevića, Ksenija uprizoruje priču o legendarnoj francuskoj pjevačici Edith Piaf.

U predstavi se isprepliće priča o životu Edith Piaf koju Ksenija interpretira kao glumica u prvom licu s najvećim glazbenim uspjesima, koji su obilježili njezin životni put. To su pjesme La vie en rose, Milord itd., i dok priča teče, Ksenija također objašnjava na hrvatskome, sadržaj šansone koje interpretira na francuskom i tako publici još više približava veliku poeziju šansone, koju su pisali velikani kao što je Jaques Prevert. Predstava je izuzetno topla, ljudska i dirljiva, a o interpretacijama pjesama govore brojne sjajne kritike.

Početak predstave je u 21 sat, a ulaz se za posjetitelje otvara sat vremena ranije. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 50 kn, odnosno 60 kn na dan predstave.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!