Pričaonica Dugonja, Trbonja, Vidonja otvara jesensku kazališnu sezonu @ Opatija

ARHIVA: Teatar Poco loco

ARHIVA: Teatar Poco loco

Kao i u svakoj priči iz svojih pričaonica, Teatar Poco Loco djeci predstavlja jedan glazbeni instrument. Ovog puta riječ je o tamburici.

Opatija – Jesenska kazališna sezona Festivala Opatija pod nazivom Zaneseni od jeseni započet će ove subote, 1. listpada pričaonicom ”Dugonja, Trbonja, Vidonja” koju će izvesti Teatar Poco Loco iz Zagreba. Pričaonica, koja će početi u 11 sati u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer u Opatiji, namijenjena je djeci starijoj od 3 godine.

Priču izvode Marko Movre, Petar Atanasoski, Igor Baksa i Velimir Kacurov, a za režiju i grafoskop zadužena je Renata Carola Gatica. Kao i u svakoj priči iz svojih pričaonica, Teatar Poco Loco djeci predstavlja jedan glazbeni instrument. Ovog puta riječ je o tamburici.

– Zli čarobnjak je zarobio kraljevnu u dvorac u kojem je vrijeme stalo. Hoće li je kraljević uspjeti spasiti? Sigurno! Ali ne sam, nego uz pomoć svojih neobičnih prijatelja, Dugonje koji se isteže, Trbonje koji se širi i Vidonje koji svojim pogledom može razoriti planinu, otkrio je Aleksandar Monar iz Festivala Opatija.

Ulaznice se po vrlo popularnoj cijeni od 10 kuna mogu kupiti sat vremena prije početka predstave, dakle od 10 sati, ispred paviljona Juraj Šporer.

Davor Žic / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net