Pričat će o ljubavi – Najavljena promocija notnog albuma Nene Belana uz svirku uživo @ Opatija

Neno Belan prvu slavu stekao je kao vođa pop-rock grupe Đavoli osamdesetih godina prošlog stoljeća, a nakon preseljenja u Rijeku prije više od 20 godina, surađuje s grupom Fiumens sastavljenom od izvrsnih riječkih glazbenika.

Opatija/Rijeka – Promocija notnog albuma istaknutog kantautora Nenada Belana, u izdanju Cantusa, odnosno Hrvatskog društva skladatelja, održat će se u četvrtak, 28. ožujka u 18 sati u bistrou Yacht Club u Opatiji.

– Zbirka sadrži njegova najuspješnija autorska ostvarenja, svima poznate pjesme kao što su Divojka sa juga, Dotakni me usnama, Pričaj mi o ljubavi, Rijeka snova, Zar više nema nas i mnoge druge, od kojih ćemo odabrane čuti i u živoj izvedbi, kazali su organizatori.

Neno Belan prvu slavu stekao je kao vođa pop-rock grupe Đavoli osamdesetih godina prošlog stoljeća, a nakon preseljenja u Rijeku prije više od 20 godina, surađuje s grupom Fiumens sastavljenom od izvrsnih riječkih glazbenika. Brojni hitovi uz oba dijela njegova velikog opusa uvrstili su ga među najslavnije hrvatske skladatelje popularne glazbe.

 

error: Content is protected !!