Prigodnim druženjem s građanima IDS obilježio 27. godišnjicu osnutka @ Opatija, Pula

Članovi IDS-a, SDP-a i PGS-a na Mrkatu

Članovi IDS-a, SDP-a i PGS-a na Mrkatu

Ispred gradske tržnice, članovi GP IDS-a Opatija, Neven Varljen i Jadran Rubeša, obilježili su blagdan sv. Valentina, podjelom malih znakova pažnje građanima i građankama Opatije.

Jadran Rubeša

Jadran Rubeša

Opatija / Pula – Istarski demokratski sabor danas je na simboličan način obilježio 27. godišnjicu osnutka te Dan zaljubljenih – Valentinovo. Tom prigodom, predstavnici IDS-a, zajedno s brojnim članovima, u svim su gradovima diljem Istre, ali i u Rijeci, Opatiji i Malom Lošinju dijelili građanima prigodne paketiće s keksima u obliku srca.

Ispred gradske tržnice, članovi GP IDS-a Opatija, Neven Varljen i Jadran Rubeša, obilježili su blagdan sv. Valentina, podjelom malih znakova pažnje građanima i građankama Opatije.

Cilj akcije je razveseliti Opatijce, ali i da ih podsjetimo na smisao Dana zaljubljenih. Pokloni su prigodno izrađeni keksići u obliku srca crvene boje, kazao je Rubeša.

Predsjednik IDS-a Boris Miletić i potpredsjednik Valter Flego družili su se s građanima na tržnici u Puli. Miletić je istaknuo da je „iza IDS-a 27 godina uspjeha kakvim se ne može pohvaliti niti jedna druga stranka u Hrvatskoj, i zato želim od srca zahvaliti svim građankama i građanima na velikoj potpori“, dodajući:

– Također, hvala od srca svima koji su pomogli u promicanju naših vrijednosti. Godinama smo zajedno gradili najvjerodostojniju stranku lijevog centra koja je danas predvodnica građanskih politika u Hrvatskoj.

Predsjednik IDS-a kazao je i kako je „iznimno ponosan što je IDS najvjerodostojnija i najpostojanija parlamentarna stranka na nacionalnoj političkoj sceni te što je Hrvatska prepoznala vrijednosti za koje se IDS bori, a građani nam iz godine u godine daju svoje povjerenje“.

Boris Miletić i Valter Flego

Boris Miletić i Valter Flego

– Građani od nas mogu i dalje očekivati da ćemo nastaviti štititi prava svih manjina i njegovati multikulturalnost! To su vrijednosti koje ćemo beskompromisno braniti u Saboru i u svim drugim institucijama, a svojim ćemo primjerom i sljedećih 20 godina pokazivati kako se gradi moderno i prosperitetno društvo, istaknuo je Miletić te zaključio:

– Jaka Istra, uspješna Istra – to je naš cilj! Vjerujem u daljnju podršku naših građana i ovim putem svim građankama i građanima čestitam Dan zaljubljenih uz želju da ga provedu uz svoje najdraže osobe.

Prisutnima se obratio i župan Flego koji je kazao kako „istarska priča nije slučajna priča, već je to priča koju mi razvijamo više od dvadeset godina“.

– Istarska priča nije ni malo laka, ali je vjerodostojna i konzistentna. Na takvim temeljima idemo u nove izbore i vjerujem da ćemo još jednom potvrditi naše zajedništvo, sve što radimo dobro za Istru te povjerenje koje imamo kod svojih sugrađana kako bismo imali mogućnost nastaviti dalje raditi, zaključio je potpredsjednik IDS-a Valter Flego.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!