Prigodnom proslavom obilježava se 20. godina Sportskog saveza grada Opatije

Prigodnom proslavom obilježava se 20. godina Sportskog saveza grada Opatije

...ilustracija...

Prije 20 godina, 10. veljače 1998. godine odobren je upis Zajednice športskih udruga grada Opatije „Športski savez grada Opatije“ u Registar udruga Primorsko goranske županije s ciljem razvitka i promicanja sporta i sportske rekreacije, kao i poticanja vrhunskog sportskog stvaralaštva te objedinjavanja i usklađivanja aktivnosti i programa rada svojih članica.

Opatija – Sportski savez grada Opatije obilježava 20. godišnjicu svog osnivanja, a svečana proslava održat će se 15. studenog u 18 sati u Centru Gervais. Tom prigodom bit će prikazan promotivni film o radu Sportskog saveza, njegovoj prošlosti, razvoju, kao i ciljevima za budućnost te će se uručiti zahvale i plakete ljudima i ustanovama koje su tijekom godina pružali podršku i pomoć u radu Sportskom savezu te razvoju sporta u Opatiji.

Opatija ima bogatu sportsku povijest stariju od 100 godina. Od prvih sportskih manifestacija pa do danas, opatijska se „sportska obitelj“ udruživala na razne načine i djelovala pod raznim imenima. Prije 20 godina, 10. veljače 1998. godine odobren je upis Zajednice športskih udruga grada Opatije „Športski savez grada Opatije“ u Registar udruga Primorsko goranske županije s ciljem razvitka i promicanja sporta i sportske rekreacije, kao i poticanja vrhunskog sportskog stvaralaštva te objedinjavanja i usklađivanja aktivnosti i programa rada svojih članica.

U glazbenom dijelu programa nastupit će vrsni jedriličar i opatijski glazbenik Duško Jeličić Dule i Bonaca.

error: Content is protected !!