Prijave za Liburnia Film Festival do 7. svibnja @ Opatija

Prihvatljivi su svi dokumentarni filmovi završeni u 2020. ili 2021. godini bez obzira na trajanje i tehniku snimanja, a nastali su u hrvatskoj produkciji ili koprodukciji. Filmovi u hrvatskoj koprodukciji bit će prihvaćeni ako je Hrvatska najkasnije druga produkcijska zemlja u nizu.

Opatija – Organizatori Liburnia Film Festivala pozivaju autore i producente dokumentarnih filmova iz Hrvatske da prijave svoje filmove na natječaj za sudjelovanje u programu 19. Liburnia Film Festivala, festivala hrvatskog dokumentarnog filma koji će se održati od 23. do 27. kolovoza.

— Prihvatljivi su svi dokumentarni filmovi završeni u 2020. ili 2021. godini bez obzira na trajanje i tehniku snimanja, a nastali su u hrvatskoj produkciji ili koprodukciji. Filmovi u hrvatskoj koprodukciji bit će prihvaćeni ako je Hrvatska najkasnije druga produkcijska zemlja u nizu.
Natječaj je otvoren do 7. svibnja 2021. Prijaviti se može putem online PRIJAVNICE na web stranicama festivala. Na istom se mjestu nalaze i Pravila za prijavu filma. Za sve ostale informacije javite nam se na info@liburniafilmfestival.com ili na program@liburniafilmfestival.com, poručili su organizatori.

error: Content is protected !!