Prijavite se na besplatni tečaj njemačkog jezika za iznajmljivače

Tečaj njemačkog jezika u trajanju od 20 školskih sati održat će se u razdoblju od 6. do 28. ožujka 2019. godine u prostorijama Mjesnog odbora u Iki, Primorska ulica bb, Ika. Tečaj provodi dr.sc. Nevenka Blažević s Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

Ika – Turistička zajednica grada Opatija u suradnji s Udrugom obiteljskog smještaja grada Opatije te Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu nastavlja s tečajevima stranih jezika namijenjenima privatnim iznajmljivačima na svom području. Cilj edukacije je podizanje konkurentnosti privatnih iznajmljivača što će u konačnici doprinijeti većem zadovoljstvu gostiju i boljim turističkim rezultatima.

– Tečaj njemačkog jezika u trajanju od 20 školskih sati održat će se u razdoblju od 6. do 28. ožujka 2019. godine u prostorijama Mjesnog odbora u Iki, Primorska ulica bb, Ika. Tečaj provodi dr.sc. Nevenka Blažević s Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Za tečaj se potrebno prijaviti putem e-maila: obiteljski.smjestaj@gmail.com. Turistička zajednica grada Opatija je pokrovitelj edukacija, čime je osigurano da edukacija bude besplatna za zainteresirane privatne iznajmljivače s područja Grada Opatije, poručili su organizatori.

error: Content is protected !!