Prijavite se u ‘Malu školu ribolova’ @ Plomin

srd_plomin_mala_skola_ribolova_2015 (2)

– Voditelj škole je dugogodišnji član i posljednjih godina najuspješniji natjecatelj SRD Plomin, Elvis Barak, uz rukovodstvo predsjednika društva Ivice Kežmana. Svi zainteresirani, bez obzira na dob mogu se u navedeno vrijeme javiti u prostorije SRD Plomin u Plomin Luci, a djeca naravno uz pratnju roditelja, poručio je Davor Maglica ispred SRD Plomin.

Plomin – Sportsko ribolovno društvo Plomin počelo je sa ovogodišnjom ”Malom školom ribolova“ namijenjenoj prvenstveno mlađim uzrastima. Škola se održava jednom tjedno, subotom, s ciljem da se ne ometa redovna školska nastava.

srd_plomin_mala_skola_ribolova_2015 (1)

– Na prvo ovogodišnje okupljanje odazvalo se petnaestak djece koja će u narednom periodu učiti od vezanja udice, ekologije i osnova ribolova, a školu vode iskusni članovi SRD Plomin te suradnici iz drugih institucija Nastava se održava subotom od 10 do 12 sati u prostorijama kluba, dok će se praktični dio održavati, naravno na moru i uz more. Voditelj škole je dugogodišnji član i posljednjih godina najuspješniji natjecatelj SRD Plomin, Elvis Barak, uz rukovodstvo predsjednika društva Ivice Kežmana. Svi zainteresirani, bez obzira na dob mogu se u navedeno vrijeme javiti u prostorije SRD Plomin u Plomin Luci, a djeca naravno uz pratnju roditelja, poručio je Davor Maglica ispred SRD Plomin.

Škola malog ribolova djeluje od 2009.godine, a cilj održavanja škole je edukacija športskih ribolovaca, upoznavanje mladih sa športskim ponašanjem, razvijanju ljubavi prema moru, zaštiti okoliša, postojećim zakonskim propisima koji reguliraju ribolov na Jadranu posebno športski, elementima plovidbe Jadranom, vremenskim prilikama koje vladaju na našem moru, ružom vjetrova, ribolovnim priborom i njegovim korištenjem, mamcima, morskoj flori i fauni i natjecanjima.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!