Prijavite se za preventivne ultrazvučne preglede

Za ovu namjenu Proračunom je osigurano 50 tisuća kuna, što je dostatno za 500 građana. Grad plaća 100 kn po pregledu, krajnji korisnik 30 kn po obavljenom pregledu, a ostatak je na teret Poliklinike Dental.

Opatija – Iz grada Opatije podsjećaju građane Opatije starije od 40 godina da se mogu prijaviti za preventivne liječničke preglede: ultrazvuk abdomena, dojke, štitnjače ili prostate.

I ove godine, u suradnji s Poliklinikom Dental, Grad Opatija nastavlja s projektom preventivnih zdravstvenih pregleda za građane Opatije starije od 40 godina. Za ovu namjenu Proračunom je osigurano 50 tisuća kuna, što je dostatno za 500 građana. Grad plaća 100 kn po pregledu, krajnji korisnik 30 kn po obavljenom pregledu, a ostatak je na teret Poliklinike Dental.

Kako biste ostavarili svoje pravo potrebno je ispuniti OBRAZAC zahtjeva, dostupan u pisarnici Grada ili na mrežnim stranicama Grada Opatije, predati ga u pisarnicu ili poslati mailom, a stručne službe će u najkraćem mogućem roku zahtjev obraditi te ćete potom moći nazvati Polikliniku Dental za rezervaciju termina.

error: Content is protected !!