Prijedlozi za unaprijeđenje svog kraja – Završna prezentacija akcije Imam jedan prijedlog @ Matulji

Objavljeno 10.10.2017.

Akcija traje od sredine kolovoza, a u tom su razdoblju održane interaktivne radionice kroz koje su aktivno sudjelovale sve dobne skupine, kako bi svaka od njih iznijela svoje prijedloge i ideje na koji način obogatiti sredinu u kojoj žive.

Matulji – Udruga Foliot – Centar za djecu i mlade Matulji sutra, u četvrtak, 12. listopada u Društvenom domu Hangar održat će završnu prezentaciju građanske akcije „Imam jedan prijedlog“.

Akcija traje od sredine kolovoza, a u tom su razdoblju održane interaktivne radionice kroz koje su aktivno sudjelovale sve dobne skupine, kako bi svaka od njih iznijela svoje prijedloge i ideje na koji način obogatiti sredinu u kojoj žive. Jedan od ciljeva akcije bilo je i poticanje na međugeneracijski dijalog kako bi se doprinjelo međusobnom razumijevanju i dodatno svih potaknulo da postanu aktivniji građani i građanke lokalne zajednice. Produkt svake od radionica je video u kojem su na različite načine prikazani prijedlozi sudionika – djece, mladih, odraslih i umirovljenika – kako i čime bi oni htjeli upotpuniti svoju svakodnevicu i kraj u kojem žive.

– Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani da dođu 12. listopada u 18 sati u matuljski Hangar i pogledaju završni video, otkriju što su njihovi sugrađani i sugrađanke predložili te sudjeluju u raspravi koje ideje i prijedlozi imaju potencijala biti realizirane kroz projekte i programe Udruge Foliot, poručili su iz udruge.

Ova građanska akcija provodi se zahvaljujući financijskoj potpori Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

D. Ž. / PodUčkun.net

Oznake: , , , , ,

Vrati se natrag »