Prijenosni kofer s opremom za obavljanje upravnih poslova ovog ponedjeljka u Lovranu

...ilustracija...

…ilustracija…

Kroz projekt mobilnog šalterskog ureda (mobilno vozilo), omogućava se građanima obavljanje različitih upravnih poslove, poput prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishođenja uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju građana, podnošenja zahtjeva za izdavanje osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, te za registraciju vozila.

Lovran – Prijenosni kofer s opremom za obavljanje upravnih poslova, tzv. mobilni kofer bit će na raspolaganju stanovnicima Općine Lovran i okolnih naselja ovog ponedjeljka 14. ožujka, u vremenu od 9 do 11 sati, u prostoriji zgrade Općine Lovran (Šet. M. Tita 41).

– Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske, kroz Projekt mobilnog šalterskog ureda (mobilno vozilo), omogućava građanima obavljanje različitih upravnih poslove, poput prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishođenja uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju građana, podnošenja zahtjeva za izdavanje osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, te za registraciju vozila. Ovim se Projektom građanima, poglavito onima kojima je otežan dolazak u službene prostorije policijskih postaja ili uprava, želi u svrhu poboljšanja kvalitete suradnje i pružanja usluga, omogućiti lakša i jednostavnija realizacija zahtjeva, poručili su iz općine Lovran.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!