Prijenosni šalter za upravne poslove ove srijede u Matuljima

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske, kroz Projekt ”Prijenosnog Šalterskog ureda”, omogućava građanima obavljanje različitih upravnih poslova, poput prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishođenja uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju građana, podnošenja zahtjeva za izdavanje osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, te za registraciju vozila.

Matulji – Prijenosni šalter za obavljanje upravnih poslova (mobilni kofer) biti će na raspolaganju stanovnicima općine Matulji, 2. listopada, od 12 do 13,30 sati u prostorijama općinske uprave.

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske je u cilju poboljšanja kvalitete suradnje i pružanja usluga građanima, pokrenuo projekt „Prijenosnog šalterskog ureda“ sa svrhom da se građanima, a poglavito onima kojima je otežan dolazak u službene prostorije policijskih postaja ili uprava, omogući na licu mjesta zaprimanje zahtjeva za prijavu prebivališta i boravišta, ishodovanja osobnih iskaznica, matičnog broja, putovnica i vozačkih dozvola.

error: Content is protected !!