Priključite se humanitarnoj manifestaciji ‘Opatija & nogomet za Gunju’

..ilustracija...

..ilustracija…

Organizator je najavio i mogućnost da će na manifestaciji sudjelovati proslavljene hrvatske nogometne legende Zvonimir Boban i Davor Šuker.

Opatija – U nedjelju, 28. rujna s početkom u 15 sati u Sportskoj dvorani Marino Cvetković održat će se humanitarna manifestacija ”Opatija & nogomet za Gunju“.

Manifestacija se održava u organizaciji Nogometnog kluba Opatija uz potporu Grada Opatije i Športskog saveza Grada Opatije, a prisutan će biti i načelnik Općine Gunja te 25 gostiju iz Gunje. Organizator je najavio i mogućnost da će na manifestaciji sudjelovati proslavljene hrvatske nogometne legende Zvonimir Boban i Davor Šuker.

– Na turniru će sudjelovati 3 nogometne ekipe. Utakmice će biti humanitarnog karaktera, a glavni cilj je okupljanje što većeg broja ljudi kako bi se pokušalo prikupiti čim više priloga i sredstava za pomoć poplavama pogođenoj Općini Gunja i njenim građanima. Športski savez Grada Opatije ovom prilikom apelira na sve opatijske udruge i građane da svojim dolaskom podrže manifestaciju „Opatija & nogomet za Gunju“ te tako pomognu onima kojima je pomoć neophodna. Za sve informacije i detalje možete se javiti na broj telefona 680 139 (radnim danom od 8 do 16) ili na e-mail adresu sportski.savez.opatija@gmail.com, poručili su iz Športskog saveza Grada Opatije.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!