Primanje za gospodarstvenike jače od smaka svijeta @ Lovran

Primanje za gospodarstvenike, vijećnike, osobe iz javnog života te istaknute društvene radnike Općine Lovran, održano prekjučer u hotelu Lovran, ”poklopilo” se s najavljenim smakom svijeta.

Lovran – Naše druženje isplanirali smo upravo za ovaj dan, nadajući se da će ga smak svijeta odgoditi, ali izgleda da ništa od toga, našalio se načelnik Općine Lovran Emil Gržin na druženju za lovranske javne djelatnike održanom u hotelu Lovran u petak navečer. I predsjednica Općinskog vijeća Đurđica Tancabel spomenula je najavljenu ”majansku Apokalipsu”, kazavši da su općinski vijećnici, bez obzira na najave, prošlog tjedna usvojili proračun za 2013. godinu, prema kojem se ”može ići raditi dalje”.

– Ovo je zadnje druženje koje odrađujemo u ovakvom sastavu, dogodine će na naša mjesta doći netko drugi. Mi smo se snašli kako smo znali u vrlo teškoj godini, te mislim da mogu reći da smo to dobro obavili, rezimirao je načelnik Gržin, poručivši da Općinu Lovran u sljedećoj godini očekuju velike kapitalne investicije kao što je početak gradnje marine te male komunalne lučice, pripreme za obnovu kina i izgradnju novog Društvenog doma, te poduzimanje ozbiljnih mjera za dovršetak sportske dvorane.

Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!