Primopredaja vlasti: Matej Mostarac preuzeo ”ključeve grada” od Ivice Lukanovića @ Kastav

Mostarac se zahvalio sada već bivšem gradonačelniku, ali i svim njegovim prethodnicima, na kvalitetnim temeljima koje su postavili.

Kastav – Ured kastavskog gradonačelnika dobio je novog ”vlasnika”, a Grad Kastav novog gradonačelnika. Matej Mostarac i službeno je preuzeo zahtjevnu funkciju prvog čovjeka ”grada na brege”.

– Sve u životu ima svoj početak i kraj, tako i ovih mojih osam godina na čelu Kastva. Moram reći da Kastav u ovom trenutku živi jedan od svojih boljih perioda. Vidi se veliki posao iza nas, a onaj koji se još ne vidi je u bazama podataka, dizanju kapaciteta gradske uprave, pripremi projekata, što će se kapitalizirati narednih 20-ak godina i na to sam ponosan. Želim kolegi Mostarcu da sakupi veliko iskustvo te da kvalitete koje nedvojbeno ima primijeni i bit će jako uspješan, poručio je Lukanović te zahvalio svojim zamjenicima, ali i svim vijećnicama i suradnicima koji su pomogli da Kastav brže napreduje.

Mostarac se zahvalio sada već bivšem gradonačelniku, ali i svim njegovim prethodnicima, na kvalitetnim temeljima koje su postavili.

– Zbog toga je Kastav tu gdje je, a meni kao mladoj osobi je bio veliki izazov i odgovornost, ali sigurno i olakotna okolnost, prihvatiti se toga da budem gradonačelnik Kastva, što je iznimna čast, koje vjerojatno još ni sam nisam svjestan. Dean Jurčić i Dalibor Ćiković su tu sa mnom, a ono što je najbitnije mi smo već krenuli raditi. Grad neće čekati ni dana. Imali smo već sastanak u Konzervatorskom odjelu, pa u VIK-u. Dovoljno smo pričali, počinjemo s radom, naglasio je Mostarac.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!