Priprema izložbe o Kvarner Expressu @ Hrvatski muzej turizma

kvarner_express_kurijera

Molimo svakoga tko ima bilo kakve materijale, fotografije, informacije, osobne dojmove, da nam pomogne i javi se u Muzej, da zajednički predstavimo jednu uspješnu i velebnu turističku tvrtku, poručili su iz HMT-a.

Opatija – Iz Hrvatskog muzeja turizma pozivaju građane i bivše djelatnike tvrtka Kvarner Express da se uključe u proces pripremanja izložbe o ovoj nekada perjanici opatijskoga turizma.

– Hrvatski muzej turizma priređuje izložbu o tvrtki Kvarner Express koja danas na žalost, više ne djeluje. Molimo svakoga tko ima bilo kakve materijale, fotografije, informacije, osobne dojmove, da nam pomogne i javi se u Muzej, da zajednički predstavimo jednu uspješnu i velebnu turističku tvrtku koja je imala niz filijala u zemlji i inozemstvu i bila zamašnjak i ogledni primjer uspješnog poslovanja, a time i razvoja turizma u nas. Stoga vas pozivamo da nam se pridružite i pomognete u realizaciji ove izložbe, poručili su iz HMT-a.

Također, od ponedjeljka, 31. ožujka, Hrvatski muzej turizma u Opatiji bit će otvoren za posjetitelje po novom radnom vremenu.

Novo radno vrijeme, svakog dana u tjednu, od 10 do 20 sati, odnosi se na sva tri izložbena prostora Muzeja: vilu Angiolinu, Umjetnički paviljon “Juraj Šporer” i Švicarsku kuću, obavještavaju javnost iz HMT-a.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!