Privremena regulacija prometa povodom održavanja ‘Dječjeg karnevalskog korza’

Za vrijeme održavanja ‘Dječjeg karnevalskog korza’ zabranjeno je parkiranje u ulici M. Tita te se mole svi vozači da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije. Sve detalje provjerite u nastavku teksta.

Opatija – Ovu nedjelju, 27. siječnja, od podna do 16 sati održat će se ’17. Dječji karnevalski korzo’, na kojem će svoje maske pokazati 1500 malih maškara podijeljenih u 26 grupa.

Za vrijeme održavanja ‘Dječjeg karnevalskog korza’ zabranjeno je parkiranje u ulici M. Tita te se mole svi vozači da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije kao i da svoja vozila ne parkiraju na zabranjenim mjestima budući da će se sva vozila koja se zateknu na mjestima gdje je parkiranje zabranjeno premjestiti ‘paukom’.

Za sav promet će biti zatvorena ulica M. Tita od raskrižja s ulicom dr. M. Laginje i ulice F. Peršića do Slatine točnije hotela Zagreb. Zatim, ulica M. Tita od zgrade gradske uprave do ulice dr. M. Laginje postaje jednosmjerna u pravcu grada, a ulica dr. M. Laginje jednosmjerna u pravcu nove ceste. Promet gradskih autobusa odvijat će se za to vrijeme po novoj cesti, a autobusna stajališta biti će na to već predviđenim pozicijama. Gradske linije prometovat će na slijedećim trasama: linija 32 prometovati će novom cestom, linije 34 i 37 slijedećom trasom trasom: Trg Vladimira Gortana – Ul. Velog Jože – nova cesta i dalje redovitom trasom dok će linije City Busa prometovati po slijedećim trasama: Liburnija: Mihotići – Pobri- Billa – Tošina –Volosko-Lipovica- Ulica M.Laginje – nova cesta -Slatina – nova cesta – Kosovo g roblje i dalje redovitom trasom; Veprinac: Zatka- Poljanje- Ičići- Punta Kolova – Slatina – Vrutki – Billa- Tošina-Pavlovac – Volosko – Lipovica – Ulica M.Laginje- nova cesta -Slatina i dalje redovitom trasom u pravcu Veprinca.

Ivan Mellor / Liburnija.net

Dječji karnevalski korzo, maske, city bus, autobus, autotrolej, 32,

error: Content is protected !!