Priznanje za odlične partije: Heber i Antonio Čolak izabrani u najbolju momčad polusezone

Na listi strijalaca Hreber se nalazi na drugom mjestu s devet golova iza vodećeg Komnena Andrića (Inter) s deset golova.

Rijeka – Antonio Čolak i Héber Araujo dos Santos, nogometaši Rijeke, izabrani su u momčad polusezone u izboru Sportskih novosti. Rijeka je u polusezoni odigrala jednu utakmicu manje u odnosu na konkurenciju nakon što je otkazana utakmica protiv Slaven Belupa.

Antonio Čolak je u 15 utakmica upisao 991 minutu, postigao osam golova i upisao tri asistencije. U ocjeni njegove polusezone istaknuto je kako je nastupe odradio jako dobro, posebice završnicu u kojoj je u posljednjih sedam ligaških utakmica postigao sedam golova.

Heber je u 15 utakmica upisao 1053 minute, devet golova i pet asistencija. Istaknuto je da je Heber još jednom potvrdio svoju veliku vrijednost, te da ga žele mnogi klubovi. Heber je ujedno jedan od trojice igrača, uz Kastratija (Lokomotiva) i Marića (Osijek), koji je postigao hat-trick ove polusezone.

Na listi strijalaca Hreber se nalazi na drugom mjestu s devet golova iza vodećeg Komnena Andrića (Inter) s deset golova.

U ukupnom poretku za “Žutu majicu” u vodstvu je Iyayi Atiemwen (Gorica) s 95 bodova ispred Antonija Čolaka (Rijeka, 68) i Hebera (Rijeka, 49).

error: Content is protected !!