[VIDEO/FOTO] Prizori Stare dame koji oduzimaju dah – Pogledajte predivnu Opatiju ogrnutu u blagdansko ruho

Božićna bajka na metar od mora, vjerojatno će razveselite brojne ljubitelje doba čije obilježavanje otvara film ‘Sam u kući’, a zatvara početak pusta u gornjim krajevima….

Opatija – Ovogodišnji Advent svima će ostati, uostalom kao i cijela godina u sjećanju do kraja života. Pandemija korona virusa koja nam je od ponoći ponovo donijela nove zabrane i ograničenja u svakodnevnoj životnoj rutini, u fokus je stavila neke druge mogućnosti koje do sada nismo iskoristili niti smo njima stigli razmišljati.

Tako je programski dio opatijskog Adventa koji je do ove godine uključivao brojne nastupe raznih bandova i DJ-eva u fokus stavio prekrasne kulise koje su za ovogodišnju božićnu priču posebno došle do izražaja. Povijesne zgrade, kipovi, likovi napravljeni od prirodnih materijala, stabla, ograde zasvijetlile su raskošnom rasvjetom i unijele malo živosti u umrtvljenu Staru damu.

Iza ove sjajne priče stoje vrijedni djelatnici Turističke zajednice grada Opatije koji su marljivo posljednjih dana izrađivali dekoracije, ukrašavali, nosili, prebacivali, razmještali… Rezultat je i više nego fantastičan, a Božićna bajka na metar od mora, vjerojatno će razveselite brojne ljubitelje doba čije obilježavanje otvara film ‘Sam u kući’, a zatvara početak pusta u gornjim krajevima.

Dok se sami ne uvjerite kako izgleda Opatija u Adventsko doba ove godine pogledajte kadrove koji oduzimaju dah…

Prizori Stare Dame Koji Oduzimaju Dah – Pogledajte Predivnu Opatiju Ogrnutu U Blagdansko Ruho

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!