Probajte Sladoled – kazališnu poslasticu za pamćenje @ Opatija

sladoled_predstava_fo

U neobičnoj komediji Sladoled junakinje su majka i kći čiji se uzajamni odnos i odnos prema muškarcima koji su ih sudbinski odredili opisuje kroz dinamične humorne prizore u kojima će se prepoznati svaka žena.

Opatija – Kazališna poslastica za Dan žena – kazališna predstava ”Sladoled” Mire Gavrana, u izvedbi zagrebačkog Teatra Gavran ove subote, 8. ožujka, s početkom u 20 sati gostuje u dvorani opatijskog hotela Adriatic. U neobičnoj komediji Sladoled junakinje su majka i kći čiji se uzajamni odnos i odnos prema muškarcima koji su ih sudbinski odredili opisuje kroz dinamične humorne prizore u kojima će se prepoznati svaka žena.

– Riječ je o uvjerljivim životnim pričama ispunjenim toplinom, koje će oplemeniti dušu svakoga gledatelja. Glumačke bravure za pamćenje! Zašto predstava nosi naziv Sladoled – neka ostane tajna sve do vašega susreta s našim glumcima, kazala je Rajna Miloš, ravnateljica Festivala Opatija, u najavi predstave koja otvara proljetnu kazališnu sezonu u organizaciji ove ustanove.

Režiju predstave potpisuje Boris Svrtan, a u glavnim ulogama naći će se Mladena Gavran i Ana Vilenica. Cijena ulaznice je 60 kuna, a mogu se nabaviti u uredima Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici, u riječkoj Foto Reviji te Antikvarijatu Ex Libris, kao i putem interneta ili sat vremena prije početka događanja na ulazu u dvoranu.

Ivan Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!