Problemi sa semaforima – Radovi na saniranju su u tijeku

Grad je upozorio na to da je asfalt na cesti na Tošini sklizak, zbog čega dolazi do proklizavanja vozila pa bi zbog sigurnosti taj asfalt trebalo što prije sanirati. Hrvatske ceste odgovorile su da su uočili navedene probleme sa semaforima te da su radovi na saniranju problema u tijeku po žurnom postupku, javili su iz grada Opatije.

Opatija –  Zbog učestalih upita građana vezano uz neispravan rad semafora na dvije lokacije državne ceste D66 u Opatiji i to na križanju Nove ceste te Varljenske ceste i Ulice Matka Laginje i na križanju Nove ceste i Ulice Ivana Poščića, iz Grada Opatije objavili su da su se obratili Policijskoj postaji Opatija te Hrvatskim cestama i zatražili poduzimanje mjera na otklanjanju neispravnog rada semafora.

– Konkretno, riječ je o čestom ulasku u fazu narančastog treperavog svjetla i prekratkog ili predugog trajanja pomoćne zelene strelice. Isto tako, Grad je upozorio na to da je asfalt na cesti na Tošini sklizak, zbog čega dolazi do proklizavanja vozila pa bi zbog sigurnosti taj asfalt trebalo što prije sanirati. Hrvatske ceste odgovorile su da su uočili navedene probleme sa semaforima te da su radovi na saniranju problema u tijeku po žurnom postupku, javili su iz grada Opatije.