Pročelnik za financije Danijel Jerman napušta Grad Opatiju krajem srpnja

Jerman će od 1. kolovoza prijeći na novo radno mjesto u susjednoj jedinici lokalne samouprave – ono pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela Općine Matulji.

Opatija – Danijel Jerman, pročelnik za financije i društvene djelatnosti Grada Opatije, napustit će tu poziciju krajem srpnja i od 1. kolovoza prijeći na novo radno mjesto u susjednoj jedinici lokalne samouprave – ono pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela Općine Matulji.

Najavio je to načelnik Matulja Mario Ćiković na sjednici Općinskog vijeća, kazavši kako je Jerman izabran na natječaju provedenom tijekom svibnja, nakon što je donedavna pročelnica Biserka Gadžo podnijela ostavku na čelnu funkciju.

Na poziciji pročelnika za financije i društvene djelatnosti u Gradu Opatiji Jerman je proveo posljednjih devet godina, prije toga četiri godine u Gradu je bio pročelnik komunalnog odjela, a ranije je radio u Poreznoj upravi.

Kolege i suradnici, cijene ga zbog stručnosti i otvorenosti, a potvrdila je to i situacija s današnje sjednice Gradskog vijeća Opatije kada je vijećnik Neven Varljen kazao kako mu je bila velika čast surađivati s Jermanon, nakon čega se od pročelnika u ostavci aplauzom oprostila cijela gradska vijećnica.

error: Content is protected !!