Produljeno trajanje izložbe Pun kufer svega @ Hrvatski muzej turizma

Pun kufer svega...

Pun kufer svega…

Svi oni koji nisu dosad, imat će prilike tijekom narednih šest mjeseci pogledati dojmljivu izložbu o osobnom putničkom inventaru, svemu onome što nosimo sa sobom na put.

Opatija – Izložba ”Pun kufer svega” Hrvatskog muzeja turizma ostat će otvorena još šest mjeseci. Iako je prvotno najavljeno vrijeme trajanja izložbe koja se može razgledati na katu Ville Angioline bilo do do 30. lipnja 2013., iz HMT-a su poručili kako je ”zbog interesa publike njezino trajanje produženo do 31. siječnja 2014. godine”.

Dakle, svi oni koji nisu dosad, imat će prilike tijekom narednih šest mjeseci pogledati dojmljivu izložbu o osobnom putničkom inventaru, svemu onome što nosimo sa sobom na put. Od kovčega za šešire i putnog pribora za njegu brkova s kraja 19. stoljeća, preko članskih iskaznica za popuste iz tridesetih godina 20. stoljeća, pa sve do točkastih, plastičnih putnih šalica za kavu iz 1968. – ono što nosimo sa sobom na put odraz je onoga što se u to vrijeme smatralo praktičnim, važnim ili trendovskim.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!