Produžene prijave za MAGENTA 1 B2B RUN u Rijeci

Zbog velikog interesa, rok za prijave za najpopularnije poslovno-sportsko događanje MAGENTA 1 B2B RUN u Rijeci produžen je do 5. svibnja…

Rijeka – Zbog iznimno velikog interesa za sudjelovanjem na najpopularnijem poslovno-sportskom događanju u Hrvatskoj, MAGENTA 1 B2B RUN-u u Rijeci, organizatori su odlučili pomaknuti rok za prijave do 5. svibnja. Već prošle godine na MAGENTA 1 B2B RUN-u u Rijeci sudjelovalo je 500 zaposlenika, dok je ove godine do sada prijavljeno njih 850 te se očekuje da će se do kraja prijava broj sudionika udvostručiti.

MAGENTA 1 B2B RUN u prva dva izdanja pozicionirao kao „place to be“ u poslovnoj zajednici, a koliko su ovakva događanja popularna najbolje pokazuju podaci o više od četiri tisuća trkača iz više od tristo hrvatskih kompanija koje je MAGENTA 1 B2B RUN okupio prošle godine u četiri hrvatska grada. Sa startom 1. lipnja na Gatu Karoline Riječke staza u dužini od pet kilometara, natjecatelje će provesti uz neke od najvećih riječkih znamenitosti.

– MAGENTA 1 B2B RUN prepoznat je kao događanje kojem je cilj druženje, umrežavanje i bolja suradnja između zaposlenika. Važno nam je stoga da i kompanije izvan Zagreba imaju priliku redovito sudjelovati u ovom događanju koje spaja sport i druženje i koje se pokazalo učinkovitim alatom za povećanje zadovoljstva zaposlenika, izjavila je Dijana Vetturelli, inicijator MAGENTA 1 B2B RUN-a.

Tvrtke iz Rijeke, ali i cijele Hrvatske koje žele uključiti svoje zaposlenike mogu se prijaviti do 5. svibnja putem ovog linka. Cijena prijave po osobi iznosi 140 kn + PDV, a prijavnina uključuje natjecateljski broj, čip za mjerenje vremena, okrjepu za vrijeme i nakon utrke, certifikat o sudjelovanju, medalje i pehare za pobjednike, poklone za sve sudionike te sudjelovanje na After run party-ju.

Više informacija možete naći i na službenoj MAGENTA 1 B2B RUN web stranici te na Facebook stranici.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net