Profesor Baltazar na putu oko svijeta za najmlađe

‘Profesor Baltazar – put oko svijeta’ vesela je priča o mogućnostima, različitostima te dobrim namjerama uz originalne likove iz crtića i prepoznatljivu glazbu.

Opatija – Nakon što su se djeca ugodno smjestila u vrtiće i školske klupe i ustanova Festival Opatija nastavlja po ustaljenoj jesenskoj shemi kazališnog programa. Ove nedjelje s početkom u 12 sati u kongresnoj dvorani opatijskog hotela Adriatic predstava ”Profesor Baltazar – put oko svijeta“ u izvedbi zagrebačkog kazališta Tvornica lutaka, zabavljat će djecu, mlade i one malo starije nostalgičare lucidnim rješenjima za probleme na koje profesor nailazi.

Predstava u režiji Marija Kovača i scenaristice Petre Radin (koji uz Filipa Detelića ujedno i glume u njoj) upravo se vratila sa gostovanja u Sibiru. Ona slijedi duh crtića – obiluje univerzalnim porukama koje pomažu djeci da izrastu u kvalitetne i potpune osobe!

‘Profesor Baltazar – put oko svijeta’ vesela je priča o mogućnostima, različitostima te dobrim namjerama uz originalne likove iz crtića i prepoznatljivu glazbu. Priča prati znatiželjnu pticu koja uvijek kasni jer želi vidjeti sve ljepote ovoga svijeta. Nažalost, znatiželja će je udaljiti od njenog jata. Sama, izgubljena i tužna ptica dolazi u Zagreb, gdje upoznaje smetlaricu koja ju dovodi do profesora Baltazara, njezine jedine ruke spasa…

Osim na blagajni sat vremena prije predstave, ulaznice po cijeni od 25 kuna su dostupne i u pretprodaji na prodajnim mjestima Festivala Opatija te putem internet prodaje.

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!